Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το "κοσμοπολιταν"(τελοσπαντων) οπως θα πρεπε να ειναι

Ο τιτλος ειναι παραπλανητικος. Το συγκεκριμενο περιοδικο ΔΕ θα πρεπε να ειναι. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας πω λοιπον πιο σωστα "το γυναικειο περιοδικο ποικιλης υλης" οπως θα πρεπε να ειναι.

Και επειδη η Σοφια παντα πουλαει προλογο, δε θα μπω κατευθειαν στο ψητο. Δεν μπορω να καταλαβω αν αυτα τα περιοδικα εχουν σκοπο ψυχαγωγικο ή ενημερωτικο. Αν εχουν σκοπο ψυχαγωγικο ειναι η καλυτερη κωμωδια του κοσμου. Αν εχουν σκοπο επιμορφωτικο....

ΠΑΡΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ




Θεωρω οτι δε χρειαζεται καν να παραθεσω στατιστικα στοιχεια(οχι οτι εχω) για το γεγονος οτι τετοιου τυπου περιοδικα απευθυνονται σε ηλιθιους(ή εφηβους-ξεχωριστη κατηγορια ανθρωπων). Θα αντιμετωπισω λοιπον το θεμα με βαση αυτο το target group και με βαση τα θεματα που θελει ΑΥΤΟ να διαβασει και επειδη οι γραφιστικες μου δεξιοτητες ειναι μηδαμινες θα κανω μια πορσπαθεια να το περιγραψω οπτικα.

Enjoy lovely people!!

1)ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Ο Χαβιε Μπαρδεμ
ΣΥΝΟΨΙΣ- Δωστε μου εναν καλο λογο που προτιμω να βλεπω την ταδε σταρλετα απο τον ταδε άι καντι, ΕΝΑ. Αντρας δεν ειμαι, λεσβια δεν ειμαι, τη μερα δε θα μου φτιαξει η ταδε.... ΕΝΑ! ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΟΞΥΜΩΡΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. Ή τωρα σας πειραζουν και οι αντρες άι καντι...?

2)ΤΩΝ ΑΝΤΡΙΔΩΝ-
Πως να σου κατσει σε ενα λεπτο
Καβαλα τον
ΣΥΝΟΨΙΣ- Αν σου πει οχι μπες για μπανιο. Αλλιως παρατα τον. Αν ο αντρας δε θελει σεξ, τελος, σορυ.

2β)Πως να τον ευχαριστησεις
ΒJ
ΣΥΝΟΨΙΣ- Sorry, i'm being bold, αλλα το χουν κανει ολες οι γυναικες σε ολα τα μηκη και πλατη και την πλατη της γης και ειτε το κανουν καλα ειτε κακα κανεις δεν ειπε οχι, ποσο μαλλον να δυσανασχετησει. Ή στην τελικη, γυρνα πλατη βρε σιστερ αφου σου φυγε που σου φυγε η παρθενια. Ολα αυτα αν θες ΕΣΥ να ευχαριστησεις ΑΥΤΟΝ.

3)ΤΕΣΤ
Τι του αρεσει πανω σου?
ΣΥΝΟΨΙΣ- Τα βυζια σου κι ο κωλος σου. Ή ο χαρακτηρας σου αλλα αν μεινεις σε αυτο συμβιβασου οτι αλλες θα του αρεσουν περισσοτερο εστω και για ενα δευτερολεπτο

4)ΜΟΔΑ
"Ουτε θειτσα, ουτε πουτανα"
ΣΥΝΟΨΙΣ- ΥΠΕΡΒΟΛΗ=ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? (αν δε σας αρεσε το γαμημενη-"μετρον αριστον" ενιγουει). Τελεια.

5)ΦΙΤΝΕΣ
Ποτε να ανησυχησω?
ΣΥΝΟΨΙΣ- Οταν κανεις φλοπ φλοπ παντου. Δε λεγονται καμπυλες, λεγεται λιπος. Και ο ειρηνικος ωκεανος δεν ειναι τοσο ειρηνικος...

6)ΦΙΛΙΑ
Η φιλη μου τα χει με το μεγαλυτερο μαλακα του κοσμου
ΣΥΝΟΨΙΣ- Η φιλη σου ειναι αξια της μοιρας της και ή θα μεινει μαζι του για παντα επειδη ειναι ή ηλιθια ή μαζοχα ή θα τον παρατησει μονη της. Εσυ ΣΚΑΣΕ.

7)ΚΑΡΙΕΡΑ
(κενο)
ΣΥΝΟΨΙΣ- Δεν ενδιαφερει κανενα γυναικακι. Το πολυ πολυ να γκρινιαξει που θα της την πεσει το αφεντικο της και ειναι μαλλον το μονο πραγμα που μπορει να κανει με την περιπτωση της
("but sexual harassement is a very big deal and i think you are being...." "-SHUT UP AND GO SHAVE YOUR LEGS")

ΑΠΛΕΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ
ΑΛΗΘΕΙΕΣ

2 σχόλια: