Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Να παρετε τη fabulous υπαρξη σας και να τη βαλετε στο ξεχειλωμενο κωλο σας μαλακισμενα.

Παλιοτερα τα λεγαμε κακομαθημενα. Αυτα δηλαδη που τους εχουν μαθει να παιρνουν μονο και να μη δινουν ποτε. Στην εποχη των hip λεγονται fabulous. Χαρακτηριστικα (εκτος απο την μποχα κοπριας που, σα μονιμο εγκεφαλικο φορτιο, τους συνοδευει παντου) εσωτερικα και εξωτερικα προς αποφυγη κακων συναπαντηματων.



-Ο μεγαλυτερος φοβος των ατομων αυτων ειναι οι ανθρωποι που βλεπουν τη δυστυχια τους.

-Μαζευονται ολα τα προβατα μαζι σε μια υπερ-fabulous παρεα και τους αλλους τους κοιτανε αφ υψηλου γιατι απο κατω δε φαινονται τα σκατα στην κορυφη του κεφαλιου.

-Η μεγαλυτερη τους ψευδαισθηση(και πιθανοτατα η μεγαλυτερη ψευδαισθηση στους απανταχου ανθρωπινους εγκεφαλους) ειναι οτι νομιζουν οτι φαινονται και γαμω τους ευτυχισμενους. Η αληθεια ειναι οτι κλαινε στο σπιτι τους καθε βραδυ-επειδη δεν ανεχονται να πουνε σε κανενα φιλο που δεν εχουν πρακτικα οτι μισουν το fabulous εαυτο τους- και καθε απογευμα απο τα νευρα-διοτι παρολο που τα ρουχα τους γεμιζουν 2 ντουλαπες τιποτα δεν θα τους κανει να φωναζουν απο καθε τρυπα του σωματος τους "ΣΤΥΛ".

-Με εναν αντιφατικο στην ψυχολογια τους τροπο πιστευουν -κατα την αποψη μου περιμενουν- να τους προσκυνησει ο πλανητης. Καλυτερα-να περιμενειο πλανητης προσκυνημενος.

-Το γεγονος οτι εχουμε μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις το ειπα? Ξανα.

-Το "τιποτα δεν περιστρεφεται γυρω σου" γινεται "ο κοσμος περιστρεφεται γυρω μου"

-Με πουστιες και μαλακιες κανουν τον κοσμο να περιστρεφεται γυρω τους

-Αγαπουυυυυυν την ιντριγκα. Και αν δεν την εχουν στη ζωη τους, την ψαχνουν. Κι αν δεν τη βρουν, την ψαχνουν στη ζωη των αλλων.

-Βαφτιζουν την ιντριγκα που προκαλουν οι ιδιοι "με ζηλευει". Καιρος να μπει στο ηλιθιο κεφαλι σου οτι εσυ την προκαλεσες σε σενα για να χεις κατι να ασχολεισαι και καποιον να ασχολειται μαζι σου.

-Η δικαιολογια για τα παντα ειναι οτι ειναι "καλλιτεχνικες φυσεις" ή "στο fabulous κοσμο μας".
Δε μου αρμοζει η εκφραση αλλα στον πουτσο σας λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες.

-Το πιο συνηθες φαινομενο. "Ο Γιαννης ηπιε ενα ποτηρι νερο"--->"Ο Γιαννης πνιγηκε"

-ΠΡΕΠΕΙ να μαθει ολος ο κοσμος τη fabulous-ο-συνη μας.

-Νομιζουν οτι ανα πασα στιγμη τους τραβαει μια βιντεοκαμερα ή μια φωτογραφικη μηχανη και εχουν μια μονιμη εντυπωση οτι παιζουν σε ταινια ή οτι στη χειροτερη θα μπορουσαν να γινουν χαρακτηρες σε ταινια. Εχω νεα, ειναι ο πιο τυπικος χαρακτηρας του Χολυγουντ-οι τσιρλιντερς.

-Πιστευουν οτι ειναι τα πιο απασχολημενα και δραστηρια ατομα του κοσμου. Η συγκατοικος μου ειναι δραστηρια που δουλευει για να ζει, πηγαινει παντου, κανονιζει τα παντα και προλαβαινει τους παντες. Και ειναι 20.

-Το οτι παραδεχονται "οοοολα τους τα ελαττωματα" δεν τους κανει ωριμους, τους κανει ηλιθιους και παρτακηδες που τα ξερουν και δεν κανουν τιποτα για αυτα.

-Για ολα φταινε οι γονεις μας

-Η καθε κακια που ξερναει το στομα σας ειναι μια ακομη αποδειξη για το ποσο δυστυχισμενοι ειστε με το εαυτο σας.

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι. Δεν εχω κανενα συγκεκριμενο στο νου μου αυτη στη στιγμη. Αν ακομη δεν εχετε πειστει ειστε εγωκεντρικοι ή -βλ. παραπανω- αναζητατε με λυσσα ιντριγκα. Και αν κριθω ενοχη που βριζω τετοια ατομα σας καλω να βρειτε ενα τετοιο παραδειγμα και να μου πειτε ειλικρινα αν το ΕΚΤΙΜΑΤΕ. Η εκτιμηση ειναι ενα συναισθημα ας πουμε δεν εχει να κανει ουτε με συμπαθειες ουτε με αντιπαθειες, ισως ειναι λιγο συνδεδεμενο με το σεβασμο... Ισως.

Ηρθε η ωρα να διατυπωθει και γραπτα λοιπον
Δεν κρινω για να κατηγορω. Κρινω για να καταληξω στο ποια ατομα θελω διπλα μου και ποια οχι.

Ε, και τετοιους δεν θελω. Κατα τα αλλα χεστηκα για την υπαρξη σας, εγω εμενα μ'αγαπαω και με προσεχω. Και απο τα λαθη μου μαθαινω δεν τα κανω εμβλημα εκκεντρικοτητας.

Η διαφορα μας ειναι οτι αν με κραξετε τωρα εμενα ισως με ξυσει η περηφανη μυτη μου, εσεις θα σκεφτετστε αυτο το κειμενακι για κατι ωρες.





ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ!

1 σχόλιο:

  1. pesta re sophie gamw tin trela mou!!! 8a paw paralia katw, kai 8a tous pw poso malakes soulless arxista kouradia einai, kai molis to siniditopoihsoun 8a treksoun oloi pali san provata kai 8a pidiksoun ston thermaiko na pnigoun, mpas kai se so8oun...ironia hahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή