Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ακουω και γω dubstep, θες να γινουμε εναλλακτικοι φιλοι??

Καταρχας, ας ξεκαθαρισουμε τι ειναι το dubstep. Εξελιγμενο συνοθυλευμα drum n bass κυριως στο ρυθμο και τις δυνατες μπασογραμμες, electro στα εφε, την τεχνολογια και τη διαδικασια παραγωγης και dub φωνητικων αμα υπαρχουν. Πιθανον οσοι "ακουν" dubstep να μην το εχουν αυτο ξεκαθαρισμενο στο μυαλο τους γιατι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ(μην προτρεχεις σοφια, το κραξιμο μετα). Κατα δευτερον να ξεκαθαρισω προσωπικα οτι παρακατω δε θα κραξω το ειδος αυτο-καμια μουσικη δεν ειναι ασχημη αν δεν την ασχημιζει αυτος που τη φτιαχνει. Υπαρχουν μουσικες που μπορει -ανθρωπινα- να μη σου αρεσουν.

Πααααρα πολυ ωραια. (εδω κολλαει η εικονα του φιλου Βλαση)



Ναι, αλλα ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΛΑΧΟΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ dubstep ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ?!?!?!?!
Μεχρι τωρα το dubstep παιζοταν σε μπαρακια της βαλαωριτου(κατι σαν το γκαζι για τους αθηναιους) και οι μονοι που ηξεραν να σου μιλησουν γι'αυτο ηταν οι djs που παιζανε στα μπαρ αυτα.

Γιατι μπαμπααααα?

Γιατι πολυ απλα δε χρειαζοτανε κανεις αλλος να ξερει γιατι ειναι μουσικη που η γνωση πανω σε αυτη δε σε κανει ουτε ψαγμενο μουσικοφλο ουτε τρου χιπστερ αλλα προβατο πλεον. ΚΩΛΟΖΩΑ!

και φιατι μπαμπα ολα τα παιδακια μιλανε γι'αυτο το dubstep και πανε και παιζουν εκει??

Γιατι το εναλλακτικο ειναι της μοδας. Απλη συνεπαγωγη-Αφου ειναι της μοδας δεν ειναι πλεον εναλλακτικο. "απαπα, δεν ειιιιιναι?? ε να φυγουμε τοτε".
Κααατσε ομως γιατι ακομη δεν αρχισε να ακουει dubstep και η κουτση μαρια ή το παιδακι στο λυκειο που δεν του εδινε κανεις σημασια αλλα ανακαλυψαν ολοι κατι χρονια μετα απο το φεισμπουκ οτι εχει κι αυτο δικη του ζωη. ΤΟΤΕ θα σταματησει η βλακεια αυτη οπως σταματησε και η βλακεια με την τρανς στα 90ς και το αβριλ λαβιν στιλακι το 2002 και το ιμο το 2008. ΠΡΟΒΑΤΑ!

Μπορω να απαριθμησω ατομα που διαπομπευουν σε οποιοδηποτε διαδικτυακο χωρο ποσο αγαπουν το dubstep και σε ποια dubstep συναυλια καποιου ασχετου θα πανε. Εν τω μεταξυ πες μου εναλλακτικε μου φιλε, μην ντρεπεσαι, ποοσα τραγουδια του Τζοκερ ειχες ακουσει πριν ανακοινωθει η συναυλια του. Πες, πες!! Κανεεεεεεεενα?!
Οχι δα-"εγω ακουγα dubstep απο τοτε που.....-αραδιασμα αχρηστων χρονικων προσδιορισμων-"
Ναι σε πιστευω. Εγω ανακαλυψα τους τουλ στο αενιμα, πριν το τρεντι λατεραλους ειμαι και γαμω τους ψαγμενους. Ασχετα που τοτε ημουν 6 και ακουγα σπαις γκερλς. Εσυ με πιστευεις?

Γλυκα μου Κωλοζωα,
Αν θελετε να το παιξετε ψαγμενοι και να επιδειξετε τις μουσικες σας γνωσεις πανω σε δημιουργιες αλλων μπορειτε τζαστ ες γουελ να ασχοληθειτε με το μεταλ και να μπλεξετε με τους μεταλαδες Εκει να δειτε διαγωνισμο γνωσεων-η μουσικη που ο,τι εχει κοινη παραδοχη απο τον κοσμο δεν ειναι καλο. Η μπαντα που ανακαλυψαν απο τη φινλανδια που παιζει black sludgecore με stoner-death επιρροες και ηχογραφησε στο σπιτι της ειναι οτι καλυτερο μεχρι να ακουσουν να μιλαει για αυτη ενας ακομη ανθρωπος στον πλανητη Ελλαδα(δεν υπαρχει αλλος).
Οχι βεβαια γιατι δεν εχει καμια χιπ γκλαμουρια.
ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ.

Συμβουλη. Εξοικειωστε τα αυτια σας με το μυαλο και τη γλωσσα σας - 1.Ακους κατι που σου αρεσει. 2. Αποδεχεσαι οτι σου αρεσει 3. Λες οτι σου αρεσει
Δηλαδη??????
Δηλαδη μαθετε να αποδεχεστε αυτο που απλα σας αρεσει χωρις να το δικαιολογειτε ουτε να του βαζετε ταμπελα ονομαστικη και κοινωνικη. Και μην πειθετε τον εαυτο σας οτι σας αρεσει κατι που ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Εμενα πχ μου αρεσει αυτο

Ναι ειναι ξεφτιλισμενο αλλα το γουσταρω πολυ.

Γιατι περα απο την πλακα το dubstep ειναι πολυ ωραια μουσικη. Αλλα δε γινεται να ειναι η αγαπημενη σου μουσικη. Απλα δε γινεται. Γιατι ειναι αρκετα απροσωπη. Οχι οτι αυτο ειναι κακο αντιθετως ερχεται πολυ ευχαριστα στα αυτια αλλα η αγαπημενη σου μουσικη σε κανει και κλαις τσισα απο χαρα η λυπη. Το dubstep το κανει? Μπα.

Συμβουλη 2-Απαλλαξτε τους εαυτους σας απο τους μουσικους μεντορες. Σας κανουν κακο και καποιος που σας ξερει και τους δυο γελαει. Οχι με το μεντορα. Μαζι σας! ΖΩΑ!

ΑΑντε σφαχτειτε τωρα.

4 σχόλια:

  1. `αλλα πηραζει που εμενα με συγκινει η dubstep
    οταν πηγαινω σε παρτυ η την ακουω στο δωματιο μου οπως τωρα που σου γραφω μου βγαζει μια δυναμη θελω να βγω εξω και να τα σπασω θελω να δημιουργησω θελω να ζησω ελευθερος η dubstep με κανει και σκεφτομε οτι μια ζωη την εχουμε και αν δε τη γλεντησουμε τη θα κατλαβουμε θελω να τα ζησω ολα και θελω να τα ζησω τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατά στο ντάμπστεπ και όσους το ακούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή