Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ευφυες: οι αντρες ειναι σαν τα τζιν

σκεψου το.
αν δεν εχεις παραπονεθει οτι δε βρισκεις τζην ειμαι κοκορας.
αν δεν εχεις χρυσοπληρωσει, καταλαχταρησει, ονειρευτει(κατα το daydream) ενα τζην και μετα απο μια εβδομαδα κατοχης το βαριεσαι/διαπιστωνεις οτι δε σου παει/ξεχειλωνει απο το φορεμα/στενευει απο το πλυσιμο και στο τελος καταληγει να καθεται στη ντουλαπα σου μεχρι να το πεταξεις(αν δεν το κανεις απο την πρωτη στιγμη ορμωμενη απο τη φλογερη τσαντιλα θα βγω και θα πω δημοσια οτι η τζουλια ειναι προτυπο γυναικας μετα τη μανα μας.

Του λογου το αληθες:

(για τις ξανθιες μου φιλες-τα παρακατω ειναι αλληγορικα... hint, hintity, hint)

Το "τζην" σου ας πουμε ποζαρει στη βιτρινα του διπλωμενο ατημελητα ντεμεκ με το καρτελακι. Ως γνωστον εχεις ιδιοτροπια στο χρωμα. Και αυτο θα πρωτοκοιταξεις. Α, μα τι ωραιο!!!!! 1)μπαινεις, 2) δοκιμαζεις. Τυφλωμενη απο ερωτα και χωρις να προσεξεις που σακουλιαζει κατευθυνεσαι στο ταμειο.

Τα τινα, τωρα, ειναι ...πολλα- το θεμα ενα. Ο κωλος.
α)σε αδικει- και το ξερεις αλλα δε βαριεσαι? που να ψαχνεις για αλλα, επειγει (η συμβιβαζεσαι ή αρχισες ηδη να βαριεσαι). Η κατακλειδα ειναι οτι ξερεις οτι θα το πεταξεις καποια στιγμη αλλα μεχρι τοτε κατι κανει.

β)εχεις την εντυπωση οτι σου κανει κωλο jessica alba και εχεις ενα ενθουσιασμο οταν θα το πρωτοβαλεις που για καποιο λογο νομιζουν το ιδιο και οι αλλοι (αυτοπεποιθηση λεγεται.. Η ψωνιο)

γ)στην περιπτωση του συμβιβασμου- εσυ εισαι αυτη που επιλεγει να δειξει τον κωλο της χειροτερο απο οτι ειναι. Ο,τι και να παθεις σου αξιζει

δ)Η κατασταση ειναι hopeless γιατι μερικες φορες η φυση αδικει και τα τζην δε σωζουν. Προτεινω κολαν-ο γκει φιλος. Τυφλωνει γιατι ολοι οι γκει φιλοι μας ειναι ωραιοι επειδη το θελουν και γιατι το κολαν προκαλει τοοοοοσο πολυ(κι ομως)


Θεμα 2ο, το Τιμημα(ναι, ναι κεφαλαιο!)
Οσο λιγοτερο το κοστος τοσο λιγοτερη σκεψη. Ο δρομος απο το δοκιμαστηριο μεχρι το ταμειο εξαρταται κατα κανονα απο την τιμη. Υπαρχουν βεβαια και οι αλλες περιπτωσεις...

H μεν θα παρει δανειο για το χειροτερο πανω της τζην του κοσμου και θα το ξεχρεωνει χρονια και απο τη νπρωτη στιγμη το ξερει, ΤΟ ΞΕΕΕΕΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ οτι ειναι απαισιο πανω της και θα κλαιει κιολας μετα για τη λαθος επιλογη (δικαιολογειται μεχρι τα 20, αλλιως καντε κλικ εδω- http://failblog.org/).

Η δε αρνειται να δωσει εστω και 20 ευρω για ενα κιουτ κατα τα αλλα τζην απο την Μπερσκα(τι απαισιο ονομα μα το δια), γκρινιαζει που δεν εχει ουτε ενα "τζηνακι βρε αδερφε" να βαλει για να κανει μινι παπαρατσικη εμφανιση στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας η στο περιπτερο του κεντρου για να παρει τσιγαρα (ασχετα αν μενει κανενα τεταρτο μακρια). Το τιμημα ειναι ιδιο με τα αχρηστα πραγματα που θα παρεις απο το σουπερ μαρκετ για να πεις οτι βγηκες απο το σπιτι και εκανες εμφανιση.(Κανε κατι για να εξασκησεις τη λογικη της συγκρισης). Η περιπτωση αυτη ξεχασα να υπογραμμισω οτι ψαχνει να βρει με την πρωτη το τζην για πρωιβραδυκαφεποτοκλαμπμπουζουκιμεταλαδικοπανεπιστημιοδουλειαγραφειοσυνεντευξη κ.ο.κ

Δυστυχως οπως γινεται συνηθως για τα λογικα ατομα δεν εχω να πω πολλα, η διαδικασια αυτη της συγκρισης ειναι προσωπικη και εξαρταται απο το γουστο και το μπατζετ της καθεμιας. ;)

Στην παραγραφο αυτη θα πειστουν ακομη και οι τελευταιες(με 5 λεξεις)

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΤΖΗΝ
Ξερεις... αυτο που κανει ποδι λαμπαδα, κωλαρακι extra terestial, εχει μια αλφα ελαστικοτητα για τις -συχνες- περιπτωσεις που χανεις ή βαζεις κιλα, δεν πιεζει τα προκωλεια(δικη μου ονομασια για την περιοχη πανω απο τον κωλο.... που υπο αλλες συνθηκες θυμιζει δρωμενα) και ο,τι αλλο. Ειναι αυτο που στην πλειοψηφια των περιπτωσεων πληρωνεις αρκετα καλα και ξερεις οτι θα ναι ΠΑΝΩ σου και μετα την εβδομαδα στο σπιτι με τον ετσι -οπου και θα το φορας- και θα χεις καταναλωσει τα παντα, ναι και τα ασπρομαυρα αρκουδακια μη σου πω και το φιατ παντα.

Μπορει να το βρηκες συντομα (αν και μερικες κονξες θα σου κανει-οπως και να χει μεχρι μια σεβαστη ηλικια διαμορφωνεται το σωμα και δεν ειναι τρανσφορμερ, τζην ειναι...εεε, ανθρωπος) το πιο λογικο ειναι οτι ψαχνεις ακομη, καταριεσαι τα παλια σου τζην και δε βαζεις κανενα ή τα βαζεις απο αναγκη, θυμωνεις για τα τζην που μετανιωσεις που πηρες και στο τελος η τσαντιλα ειναι αυτη που σε παρακινει να ψαχνεις μανιωδως και καθημερινα να το βρεις και οταν ή αμα το βρεις (και επειδη το κινητρο σου θα ειναι να το βρεις "για το καλο" η΄το πεισμα και οχι για να το βαλεις) θα το καταστρεψεις απο το θυμο σου που δεν το βρηκες πιο νωρις-......ή δεν βγηκε τις προηγουμενες σαιζον......! Λογικη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Μια ξεχωριστη περιπτωση ειναι τα κοριτσια που λιωνουν σε γυμναστηρια και διατροφες για να φαινεται οποιοδηποτε τζην "like totally fabulous!". Εγω το λεω χαμαιλεοντα, καταπατηση προσωπικοτητας κι αλλα τετοια. Ασε που καποια στιγμη θα βαρεθει να γυμναζεται και να προσεχει γιατι "ουτως 'η αλλως κανενα δεν ειναι αρκετα καλο" ή ¨τελικα το περιεχομενο ειναι αυτο που μετραει!" (γυρω στα 28 που ο μεταβολισμος εχει παρει την κατω βολτα.... και φαινεται)


Σκορπαω αγαπη η ρουφιανα
Αυτα. Σοφια

2 σχόλια: