Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. I HAZ IT.

Το παρακατω κειμενο δεν εχει ουτε ινχος ιντελεκτσουαλιας, ευγενειας και αντικειμενικοτητας. Αν δε συμφωνειτε με ο,τιδηποτε, μπειτε στον κοπο να διαφωνησετε σαν το αλλο το φρουτο που εβαλε στο γκουγκλ "ξεχειλωνω το τζιν μου", την εβγαλε στο μπλογκ και ειπε να κανει ενα κοινωνικοπολιτικο σχολιο του στυλ

"????????και ολο αυτο το αναφερεις..????χαλαρωσε!!
Από το χρήστη Vasoulla στις Ελλαδα, η χωρα της αντιφασης την 18/3/2011"

χμ.. εγω λεω να χαλαρωσεις εσυ.... κι αλλο...



Μαλακες Ελληνες μου σπασατε τα νευρα σημερα. Η μερα μου ξεκινησε -λαβλι- στις 8 με -λαβλι- ελληνικο πανεπιστημιο οπου εχουν τους μελλοντικους επιστημονες τις χωρας να καθονται σε ενα κουτσουρο και να στηριζουν την πλατη τους σε ενα αλλο ενω Αυτοι θρονιαζουν τα ξεσκισμενα κωλαρακια τους εδω



Ο κλασσικος ο γλειφτης μπροστα μπροστα με σταυροποδι εφαμιλο της βασσιλισας ελισαβετ πρεπει επιτελους να "βγει απο τη ντουλαπα". Κουνουσε το κεφαλι του καθε δευτερολεπτο το γ*******μενο το κομπρεσερ που αν το κοιτουσες πολυ ωρα ζαλιζοσουν. Το φανηκε παααααρα πολυ αστειο το παραδειγμα σε λεξικο "να μη χαρουν τα ματια μου" που γελουσε κρατωντας την κοιλια του. 8 το πρωι ολα αυτα. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΕ.



ενας τετοιος τυπος

Το αλλο το κοντοπουτανο που τα λεφτακια της της μαθανε να μιλαει οποτε γουσταρει ακομη κι αν διακοπτει εναν επιστημονα με διδακτορικα και δημοσιευσεις, ακομη κι αν 3 ατομα γυρω της σηκωνουν χερι για να πει οτι δεν ξερει τι ειναι το πρασσο και οτι δεν εχει δει ποτε αλλα η μανουλα της κανει γλυκο του κουταλιου κιτρο (μπας και σταματησει ο αντρας της να πηδαει τη γραμματεα και γυρισει σε αυτην) γι'αυτο ξερει τι ειναι. Με αγριοκοιταξε το καργιολακι επειδη εχω ugg και ειχε και αυτη, βρε ηλιθια ολος ο κοσμος εχει, μαλλον την πειραξε που εχει κι αλλος τις αυθεντικες (ινκογκνιτο κραξιμο για τις μουφες που εχουν κατακλυσει τον κοσμο) και δεν μπορει να κανει το κομματι της. Που να σε σκισει μπουρναζιωτης μωρη.

Εχουμε κι αλλη τετοια ομως. Αυτη φοραει γουνα και σε καθε ευκαιρια τονιζει οτι πηγε σε ιδιωτικο και οτι δεν αντεχει το κρυο γιατι στο σπιτι της εχει παντα τους θερμοστατες στο 30. Ηλιθια μη στραβοκοιτας γιατι ετσι κι ανοιξω το στομα μου για το χοντρο σου τον κωλο θα αρχισεις τα βουλιμικα. Χωρις το ξερασμα. Μουχριτσα.

Ρε σαβουρες, αφου ειστε τοσο φραγκατα μυαλα γιατι δεν πηγατε σε κανενα σοβαρο πανεπιστημιο και το παιζετε μουριτσες στο ΑΠΟΥΘΟΥ? γεμισαμε βλαχαρες, βλαχομπαροκ και χωριατισσες.

Και χωριατοπουλα τρου εχουμε ομως που μπηκε στο πανεπιστημιο με βλεψεις να γινει δασκαλιτσα στο χωριο της. Και λεμε για τις νεες τεχνολογιες και αρχιζει και κλεγεται γιατι λεει δεν εχουν ολα τα παιδια στο χωριο υπολογιστη και δεν εχουν ισες ευκαιριες κι αλλα τετοια και της λεει ο θεος ο καθηγητης "χμ... εγω οποτε παω στο χωριο μου βρισκω ολα τα πιτσιρικια στο ιντερνετ καφε να παιζουν CALL OF DUTY". Μπουκωσε τωρα το στομα σου και παρε το σαραφανακι με το παντα στη φαρμα σου να εισαι χαρουμενη.



Παρε κανενα μαθημα (αντιπροσωπευτικοτερη φωτογραφια 2011 so far)

Σα να μη μου φτανανε ολα αυτα, πισω μου ηταν ο κλασσικος γλοιωδης τυπος ο οποιος ρουθουνιζε καθε τριαντα δευτερολεπτα "ΦΦ"............................"ΦΦ"............................"ΦΦ". ΤΕΛΕΙΑ μουσικη υποκρουση για το θεατρο του παραλογου. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, σκεφτειτε αυτον με ρουχα, κοντα μαλλια και γυαλια. Σιχαμα.



Κι ενα αλλο ελληνοπουλο καθοταν στο πρωτο εδρανο για να πει για την πλατεια του χωριου του που εχει κιτρα και ξερει απο εκει τι ειναι το κιτρο και οταν εδεησε να σκασει αρχισε να σκαλιζει τη μυτη του φατσα φορα στον καθηγητη.

ΡΕ? ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΡΑΠΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ?

Το εφιαλτικο πρωινο τελειωσε με μια κυπρια που διαβαζε για ενα μισα ωρο ενα κειμενο 2 σελιδων. Nuff said.

Οταν τελειωσε το πατιρντι μπαινω στο -λαβλι- λεωφορειο να παω στη δουλιτσα μου και οπως αφηνω τη τσαντα μου στην περιπου θεση πριν τη φυσουνα και παω να βγαλω εισιτηριο η νομοταγης. Κι ερχονται δυο σαβουρες σα μοντελα της Μπερσκα στα Plus sizes -η μια μαλιστα ειχε γυρισμενη τη φορμα της για να την κανει χαμηλοκαβαλη και φαινοταν το καρτελακι bsk-, παραμεριζουν την τσαντα μου και θρονιαζουν τις κωλαθρες τους. Αφου δεν ειπα "δεν πειραζει εγω δεν εχω προβλημα να γυμναστω λιγο ακομη" παλι καλα. I work at a fashion magazine for fuck's sake!!! (και θα το πω και πολυ καλα θα κανω)



TETOIA KATAΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΑ TALLY WIEJL

ΑΠΟΚΩΡΥΦΩΜΑ
Κατεβαινοντας το δρομο βγαινει απο ενα γκαραζ ενα σιχαμα με ενα παπι. Με κοιταει. Τον κοιταω. Τσατισμενη εμφανως. ΞΕΡΝΑΩ και στο τελος του δρομου μου κανει το "ΨΙΤ".
Μια παρενθεση εδω, το ψιτ και το κορναρισμα ειναι τα αγαΜημενα μου. Θα μου κανεις ψιτ, θα σου κανω νιαου. Θα μου κορναρεις, θα τρεξω να κρεμαστω απο τον προφυλακτηρα σου ορκιζομενη αιωνια αγαπη.
Μετα το ψιτ λοιπον γυρναω, περπαταω αντιστροφα και του κανω αυτο



Κι εκανα ενα τσιγαρο και ημουν ευτυχισμενη!

ΥΓ- Θελω να δωρισω αυτο το πραμα που εγραψα τωρα το οποιο δεν προσπαθησα να ομορφυνω με κανενα τροπο σε δυο πιτσιρικες οι οποιες ειναι οι μονες οι οποιες εκφραζουν αρεσκεια χωρις να θεωρουν οτι αυτο ειναι κατι που σε κανει υποτακτικο. Σιαρλινι και Αννουλα Αισωπε μας βγηκατε brutally honest και το χρειαζομαστε. Το πρωτο pure rage entry με τα μουτρακια σας επανω

1 σχόλιο:

  1. Μετά απ αυτό το δώρο παώ και γω για ένα τσιγάρο.είμαι και γω ευτυχισμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή