Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Απολογία μιας μπότας

Συμφωνώ ότι στο θέμα ντύσιμο πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου σε ηλικιακές φάσεις, είναι, είμαστε, όπως το θέλετε ταιλωσπάντον, ηλίθιες. ΑΛΛΑ. Οι άντρες είστε πιο ηλίθιοι. Σόρυ. Ξαφνικά, όλοι αποκτήσατε το τέλειο fashion sense σε σημείο που να ακούω άντρες να σχολιάζουν όχι απλά ρούχα... αλλά ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΚΟΡΙΑ.


"την είδες αυτή? φορούσε αρβύλα και φούστα, τις κονταίνει τα πόδια"

Μείνετε στους κώλους και στα βυζία, μια χαρά ήσασταν.

Εξαιρετική ερώτηση πρώτη.
ΔΕ ΣΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ?

Μιλάς εσύ βρε ανίδεο πλάσμα που φοράς χειμώνα-καλοκαίρι τα ίδια vans, dc, circa, whatever, με ΚΑΛΤΣΑ ακόμη και στην παραλία? Γιατί ως γνωστόν η σαγιονάρα είναι γκέι και προκειμένου να μη δείχνεις γκέι θα βάλεις αθλητικό στην παραλία. ΣΩΣΤΑ.
Μωρό δεν είμαι. Αν σκάσω, θα βάλω κάτι άλλο. Μέχρι εκεί πάνε τα ένστικτά μου. Και στην τελική όταν δεις αυτήν




κι αυτήν



μάζεψε πρώτα τα σάλια σου και μετά ρώτα την αν σκάει. Ανεγκέφαλο πρόβατο που ψοφάς για εξουσία σε καρμίρηδες.

Άλλο ζήτημα με τη θερμοκρασία. Μπεζ καλσόν="ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ?"

Ρε βούρλο δηλαδή αν ήτανε μαύρο δε θα κρύωνα? κάνει το χρώμα κάποια διαφορά στη θερμοκρασία? Παρ'όλα αυτά, άμα κατέβει το ντεκολτέ μέχρι το διάφραγμα εκεί δε θα αναρωτηθεί κανείς αν κρυώνω και, πιστέψτε με, εκεί εκτός από το ότι κινδυνεύω από πνευμονία (και γιαυτό το αποφεύγω προφανώς) κρυώνω πολύ περισσότερο από ότι... ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Επομένως, υπάρχει και ψυχολογικό υπόβαθρο του τι επιλέγεις να βγάλεις το χειμώνα:
Κλίμακα επικινδυνότητας:
Πόδια : 3
Πατούσες : 6
Λαιμός : 8
Κοιλιά : 9
"Μπούστο": 10
Χέρια: : Ηλίθια

Όσο ανεβαίνει ο βαθμός επικινδυνότητας, τόσο ανεβαίνει και η ανασφάλεια.
-Μα τι κακιά που είσαιιιιιιι....



ΣΩΣΤΑ. Εγώ είμαι κακιά. Φταίω για μια ακόμη φορά, σορυ

Καταλαβαίνετε μέχρι που πάει, όχι η αισθητική τους, η ΛΟΓΙΚΗ τους. Δεν περιγράφω άλλο.

Εξαιρετική ερώτηση τρίτη: ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ? ή ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΥΤΑ?

Χμμ, πώς τα περπατάω. Θα δείξει. Αν ξαπλωθώ στο πάτωμα,μπροστά θα σαι και θα με μαζεύεις. Αν όχι, τα περπατάω.
Και ηλίθιε, φυσικά και πονάνε αλλά και το piercing στο φρυδάκι σου πονάει και το μίνι μανικάκι σου πονάει και πολύ περισσότερο κιόλας, αλλά δε σε βλέπω να κολλάς εκεί.

ΒΕΒΑΙΩΣ, όταν θα δείτε μια γκομενίτσα με μπλούζα Ramones ή Motley Crue ή Beatles ή ac/dc η πρώτη σας -αθώα μου πλάσματα- σκέψη είναι


"αααα! Αυτή είναι rawk τύπισσα και είναι τόσο rawk που φοράει μπλούζα για να υποστηρίξει την αγαπημένη της μπάντα και να δηλώσει την αγάπη και την αφωσίωσή της σε αυτήν, ααα!!"

και μετά σκέφτεστε αυτό



Άιντε να το αποκαλύψουμε κι αυτό. Πουτσομαγνήτης με target group και στοχευμένη ψυχολογική αντίδραση.... Σκυλάκια του Παβλοφ!! Τα μπλουζάκια αυτά τα πουλάνε στις Μπέρσκες και στις Ζάρες και στα Πουλ εν Μπερ, τρομερό statement.

(
see? they are pulling a bear!)

Εν τέλει, μια χαρά ξέρουμε τι κάνουμε και όταν ακόμη δεν ξέρουμε εσείς, μην κάτσετε στην κοπελίτσα με την κακόγουστη τσάντα, θα τις κάτσει κάποιος άλλος μπουζουξής που δεν τον νοιάζει πολύ. Και μετά κλαίγεστε γιατί οι ελαφρολαϊκοί σας πέρνουν τις γκόμενες. Ντίβες. Α, ξέχασα το κλασσικό: "και σεις να δείτε τα χάλια σας."

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ, loves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου