Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα Ζωδια Εμπειρικα

Και εμπειρικα εννοω απο δικη μου αμεση και εμμεση εμπειρα. Σχολιαζονται -φυσικα και οχι αντικειμενικα- απο την οπτικη του σκορπιου. Κι αν θεωρησετε οτι μεροληπτω υπερ μου ριξτε μια ματια στον αυτοσχολιασμο... Ριμεμπερ! Ολντ γκρανι σεζ:"Η ριζα του κακου ειναι η αρνηση"

>

ΚΡΙΟΙ
Τα πιο αγυριστα κεφαλια, οι ανθρωποι που εχουν παντα δικιο χωρις να αναρωτιουνται ουτε καν οι ιδιοι γιατι και τα πιο "γεωκεντρικα" (see what I did there?) πλασματα στον πλανητη in disguise. Παλιμπαιδιζουν, υπερβαλλουν και δεν ξερουν ποτε να σταματησουν να μιλανε. Το τελευταιο συγκαταλεγεται και στα θετικα τους! Οι πιο δοτικοι απο τη δοτικη ομως ειναι και οι μεγαλυτεροι αγαθιαρηδες και ζουζουνηδες χωρις γλιτσα (ακουτε καρκινοι?) και δεν μπορεις να τους κρατησεις κακια απο τη στιγμη που θα κοιταχτουν στον καθρεφτη τους. Αυτο ισως τους παρει και μηνες....

ΤΑΥΡΟΙ
Συγνωμη, σας αγαπω arrogant, self important jewels. Καυστικοι αλλα χωρις κακια, οξυθυμοι και αγαπουλιαρηδες και πιστοι τοσο σε φιλιες οσο και σε σχεσεις. Η αφελεια τους κανει κακο μονο στους ιδιους (που οσο δεν ενοχλει το σκορπιο συγγραφεα δεν τον αφορα) η ελαφρα αναβλητικοτητα τους επισης αλλα η μπαλα ισως παρει και οποιαδηποτε επαγγελματικη επαφη. Θηλαστικα για αγκαλια, go get one

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ταυτιζομαι απολυτα με το Διδυμο ο οποιος μιλαει στο τηλεφωνο, ακουει ταινια, κανει ΙΜDB search για την ταινια που βλεπει και για να απασχολει τα χερια του πλεκει. Μπορει να κανει σεξ μαζι σου και να σκεφτεται καποιον αλλον αλλα ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αληθεια, μαλλον εσυ θα το παρεις πιο σοβαρα απο οτι αυτος/-η. Οι πιο φλουεντ συνομιλητες με ελαφριους και σοβαρους προβληματισμους. ΑΛΛΑ. Αμα τους πιασουν τα δικα τους (τα οποια δεν τους αφηνουν μεσα σε μια μερα, ουτε καν σε ενα μηνα) μακρια εκτος αν μελετατε το bipolar disorder.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Τοσο γλυκα και γλιτσερα οσο τα βατραχακια



ναι, τοσο.
Αν ψαχνετε συντροφο ζωης ο οποιος ταυτοχρονα να ανεχεται και να ενθαρυνει τις ανασφαλειες σας, ο "καρκινος" ειναι η μονη σας διεξοδο απο τον καρκινο. Εξαιρετικοι ακροατες, τραγικοι συνομιλητες-εκτος αν εχουν αγαμιες. Προσωπικα, μου ειναι πολυ ευχαριστοι, ταιριαζουν στον περιβοητο "μυστικισμο" του σκορπιου και εχουν εξαιρετικο γκρασπ για αυτα που δεν φαινονται. Αρκει να τους νοιαζει! Ηρεμοι τυποι, διαταραγμενες προσωπικοτητες. Το ζωδιο με τα περισσοτερα κομπλεξ αλλα και με τη μεγαλυτερη διαθεση να τα διορθωσει.(Ναι αυτο τον κανει καλυτερο ανθρωπο, λιονταρια...)

Λεοντες
Παθατε κατι που δε σας εγραψα με κεφαλαια? Επιτηδες το κανα. Αξιοσημειωτοι χαρακτηρες αλλα οχι τοσο αξιοσημειωτοι οσο νομιζουν. Ιν φακτ, δεν υπαρχει κανεις στον πλανητη που να ειναι τοοοσο αξιοσημειωτος οσο νομιζουν για τον εαυτο τους οτι ειναι. Με εξαιρετικη αντιληψη της πραγματικοτητας αλλα με τη μεγαλυτερη απαθεια για αυτην. Ειναι σα να τους δινεις τοην αθανασια για θεικο δωρο και αυτοι το μονο που θα κανουν με αυτο ειναι οτι θα περηφανευονται που το χουν. Γενναιωδοροι μεν, κανεις ομως δεν ξερει τα κινητρα τους! Δυσκολο να εντυπωσιαστουν(και καλα κανουν) αλλα με ενα λεοντα απεναντι σου, πηγαινε με το κεφαλι ψηλα -πιο ψηλα απο αυτον- και πες μια μπρουταλ αληθεια. Τους αρεσει οταν καποιος μπορει να δει με τα δικα τους ματια και λογικο, μια που σπανια το πετυχαινουν (με τους Ιχθυς ξαμολυμενους στην αστικη κοινωνια τι περιμενεις?!)

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Γ^@!&*&# τη Π@^&!%±$* μου ρε υποχονδρια, καλοβουλα πλασματα, εχετε φωνη σ'αυτη τη ζουγκλα και πολυ ωραια μαλιστα!!! Δυστυχως δεν εχετε το Φορς να θυμωνετε με καποιον και απλα ο αλλος να πνιγεται οποτε καντε κατι αλλο γι'αυτο!



Λιγο κρυψινοι και δυσκολοι και ιδιοτροποι ειστε και σεις αλλα ποια ειμαι εγω που θα σας κατηγορησω για τετοια πραγματα. Αλλωστε! Αν τους κανετε παρεα φροντιστε να εχετε κανει μπανιο αλλιως το πιο πιθανο ειναι οτι θα βρει ευκαιρια να σας κλασει -κυριολεκτικα- χωρις να εχει τυψεις μετα οτι σας βρωμισε. Εξαιρετικα ενθουσιωδεις στην αρχη των σχεσεων τους, δυσκολο ομως να συνεχισεις να τους κινεις το ενδιαφερον-εκει θα γινουν ο χειροτερος εφιαλτης σου. Αν ομως συμβει το αντιθετο, ο Παρθενος θα γινει "σαν μπλουζακι κολλητο μου σε φορω και δε σ'αλλαζω". Υποσυνειδητα και χωρις να το ξερουν, τα εχουν δει ολα. Ισως να μην τα χουν επεξεργαστει ακομη.

ΖΥΓΟΙ
Δεν εχω επαρκες δειγμα για σχολιασμο περα απο το "μια χαρα αλλα λιγο κυκλοθυμικοι". Σορυ....!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Επιτρεψτε μου να μακρυγορρησω και να γραψω σε Α πληθυντικο. Ειμαστε για τον πουτσο και μεις. Πρεπει να μας βαλουν σε εναν αλλον πλανητη ολους εμας που δε θα μας ενοχλει ο παιδικος σταθμος ... τριγυρω μας. Το θεμα ειναι ομως οτι αφου ξεχασουμε πως ειναι η ομιλια, θα παιχτει μια κατασταση Χαιλαντερ οπου ολοι οι αντρες θα θελουν να σκοτωσουν τον υπολοιπο αντρικο πληθυσμο και οι γυναικες το γυναικειο. Οι δυο εναπομειναντες θα πεθανουν μεσα σε μια σπηλια αγκαλια με τη μαυριλα τους καθως τον καθενα θα τον τρομαζει η εγκεφαλικη λειτουργια του αντιθετου φυλου αλτερ ιγκο τους.Το μεγαλυτερο πηγαδι του ζωδιακου λειντις εντ τζεντς. Υπολοιποι σκορπιοι υποστηρικτε με: Αν υποστηριζετε οτι ξερετε ενα σκορπιο δεν τον ξερετε καθολου καλα. Και δεν ειναι κατι που οι ιδιοι περηφανευομαστε-το οτι θα πεθανουμε εγκεφαλικα μονοι απο επιλογη. Αλλα ο σκορπιος ποτε δε θα σταματησει να ψαχνει, κι αν βρει, θα ειναι σε φαση



ΤΟΞΟΤΕΣ
Επισης δεν εχω επαρκες δειγμα, εχω εναν γαματο στη γαματοσυνη του ιντιντ και ενα.... (ας μην επεκταθω) οχι πολυ καλο

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Πφφφ, Χριστε μου. Σκαστε, μπορειτε? Με κανετε να νιωθω ασχημα που περιλαμβανω στη ζωη μου τη διασκεδαση. Ανθρωποειδη ρομποτ ερωτευμενα με το φορτο εργασιας και δικαιολογια "δεν καταλαβαινω" για οτιδηποτε δε θελουν να δεχτουν. Το προβλημα με σας ειναι οτι πρεπει να σκεφτειτε τον εαυτο σας και λιγο, δεν ειναι κακο ουτε αιτια για τυψεις-το ιδιο ισχυει και για το να βγειτε απο το προγραμμα σας ΜΙΑ Γ^#*@^&*^! ΦΟΡΑ!. Ειχα διαβασει στο Σοουλ την αξεπεραστη προβλεψη για αιγοκερω: "Εσυ να πας να διαβασεις το ζωδιο σου αλλου. Ουστ!". Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, ακομη κι οι επαγγγελματιες σηκωνουν τα χερια ψηλα

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Χαχαχα! Μικροι, απολυτοι ιδεαλιστες! Το ξερετε οτι φτανετε πολυ κοντα στη συμπεριφορα με τους Χιπστερ....? Τοσο στο βαθμο αρνησης οσο και αυτοκατεκτημενγς ανωτεροτητας. Μερικοι απο σας ειστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δημιουργικοι, τοσο που τους υπολοιπους τους ποναει η απλη(και οχι απλοικη) δημιουργια σας. Οι υπολοιποι απλα νομιζετε οτι ειστε δημιουργικοι επειδη ειστε υδροχοοι. Αλλαζετε συνεχως φασεις στη ζωη σας. Το εξαιρετικο με τους Υδροχοους ειναι οτι υπαρχει σαφης διπολισμος- Οι μισοι εχουν αναγκη απο γονεις και προσπαθουν να το προβαλλουν και να το βρουν σε ολες τους τις διαπροσωπικες σχεσεις και οι αλλοι μισοι εχουν αναγκη για την πιο καθαρη και αμεση μορφη επικοινωνιας. Σε περιπτωση αποτυχιας εχουν επισης διαμετρικη διαφορα: Οι πρωτοι ειναι οι κλασσικοι τυποι που-προσπαθουν-να-μειωσουν-τους-αλλους-νομιζοντας-οτι-τα-ξερουν-ολα (ναι, υδροχοοι ειναι αυτοι οι τυποι) ενω οι δευτεροι εχουν μια τρομερα γλυκια αισθηση νοσταλγιας ακομη και για τα πιο ασημαντα σκηνικα/ατομα/καταστασεις/μερη της ζωης τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ωροσκοπος μου γαρ, σας αγαπω, ρομαντικες, τρουλι καλλιτεχνικες φυσεις αυτης της απαισιας εποχης. Χαμενοι στις σκεψεις σας εχετε φτιαξει τον κοσμο με μια πολυ υποκειμενικη οπτικη-και καλα κανετε αλλωστε, δεν ξερω τι αξια αλλη εκτος απο ακαδημαικη μπορει να εχει η αντικειμενικη οψη του κοσμου. Τραυματιζετε και τραυματιζεστε, στιγματιζετε και στιγματιζεστε διαρκως και το μονιμο σας προβλημα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σας καταλαβει. Και οντως δεν μπορει, ουτε κι εγω μπορω. Αν υπηρχε τρου ιμο ψυχοσυνθεση θα ηταν ιχθυς. Συνηθως, θελουν να ασχολουνται με λιγο απο ολα ετσι ωστε, αποφευγοντας την εμβαθυνση, να εχουν την ευκαιρια να διαμορφωσουν τη δικη τους γενικη αποψη. Ανοιχτοι σε αποψεις αλλα η δικη τους διαμορφωνεται μονο με -κακες συνηθως- εμπειριες οποτε μην απατασθε οτι επειδη σας ακουν με ειλικρινες ενδιαφερον συμφωνουν κιολας. Γλυκα,μοχθηρα και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ πλασματα, γκαντεμιτ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ(σε περιπτωση που το πηρατε σοβαρα, τοσο αυτο οσο και αλλα παρομοια αρθρα απο "επιστημονες" η κριτικη παρακαλω να πεσει στον εαυτο σας)

1 σχόλιο: